Kulttuuriosuuskunta ILME:
Ja kesän heinä kuolee

Timo K. Mukan romaaniin pohjautuva kehuttu ja toivottu monologiuusinta, Ja kesän heinä kuolee -monologi työstä. Fyysinen ja intensiivinen esitys käsittelee työtä, onnellisuutta ja eri sukupolvien suhdetta työntekoon. Esitys tehtiin alunperin Lapin kiertueelle vuonna 2009, nyt nähtävä uudistettu versio sai ensi-iltansa Raahen ensimmäisten kirjamessujen yhteydessä syyskuussa 2014, jonka jälkeen monologia esitetään mm. loka-marraskuussa Kajaanin Generaattori-näyttämöllä ja Rovaniemen teatterin Ertsa-näyttämöllä.

"Itse sinä liikaa työtä olet tehnyt. Ja kaiken lisäksi huonolla palkalla. Sinun ikäisistä ei kovin moni ole päässyt vähällä. Minun mielestäni rahaa pitäisi saada helpommalla. Turhaan rahan takia kidutaan".

Esitys on tehty kiertuemuotoon, joten se on tilattavissa ja sen yhteyteen voidaan niin erikseen sovittaessa räätälöidä draamallinen työpaja, tai keskustelutilaisuus.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: Toni Kettukangas
Puhelin: 050-5176910
kesanheinakuolee@gmail.com

Tietoa esityksestä

Laji

Puheteatteri/Nykyteatteri

Kohderyhmät

Aikuiset · Eläkeläiset

Tilavaatimus

Studionäyttämö: n. 50 - 100 paikkaa · Huonenäyttämö: n. 1 - 50 paikkaa · Liikuntasali · Luokkahuone / Harjoitussali · Auditorio

Kieli

Suomi

Hinta

1000 - 2000 euroa

Taiteellinen työryhmä

Dramatisointi ja ohjaus: Toni Kettukangas, Näyttelijä: Panu Huotari

Kiertuetyöryhmän koko

2

Esiintyjien lukumäärä

1

Esityksen kesto (h:min)

-

Väliaika

ei

Tekstitys

ei

Englanninkielinen synopsis

ei

Esitykseen liittyvää yleisötyötä

ei