Helsingin kulttuurikeskus

Helsingin kulttuurikeskus on taiteen, kulttuurin ja luovuuden edistäjä, joka kehittää kulttuurisesti rikasta ja monimuotoista Helsingin seutua. Helsingissä kulttuuri on kaikkien oikeus.


Kulttuurikeskuksen toimintamuodot ovat:
• Kulttuurin tukeminen: myöntää avustuksia taidelaitoksille, taideoppilaitoksille, taideyhteisöille, yhteisöille ja taiteilijoille sekä tarjoaa esiintymis- ja työtiloja taiteilijoille.• Kulttuurin tarjonta: tuottaa kulttuuritoimintaa itse ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.• Kulttuurin edistäminen: toimii aloitteellisesti ja tavoitteellisesti kulttuuripolitiikassa paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.


Helsingin kulttuurikeskuksen toimipaikkoina ovat: Annantalo, Eläintarhan huvila, Caisa, Harakan saari, Kanneltalo, Malmitalo, Savoy-teatteri, Stoa ja Vuotalo. Kaupungin kulttuuritalot tuottavat ohjelmistoa vuokraamalla tiloja, yhteistyössä muiden kulttuuritoimijoiden kanssa tai ostamalla vierailuita. Vierailujen ostosta vastaa jokainen talo oman linjansa mukaan. Yhteyshenkilöinä ovat talojen tuottajat. 

Yhteystiedot

Helsingin kulttuurikeskus
Kalevankatu 6
00100 Helsinki

www.hel.fi/kulttuuri

Tietoa vierailun ostajatahosta

Kunnat ja koulut

Esitystilat

Suuri näyttämö: n. 400 - 1000 paikkaa · Pieni näyttämö: n. 100 - 400 paikkaa · Studionäyttämö: n. 50 - 100 paikkaa · Ulkolava / Teltta

Kohderyhmät

Tietoa ei saatavilla

Lajit

Tietoa ei saatavilla

Sopivat vierailuajankohdat

Tietoa ei saatavilla

Yhteydenotot ensisijaisesti

Tietoa ei saatavilla

Esitysvierailusta sovitaan

Tietoa ei saatavilla

Etelä-Suomi