USEIN KYSYTTYÄ

Ketkä voivat rekisteröityä Esitystorille?

Organisaatiot, jotka ostavat ammattilaisten tekemiä kiertue-esityksiä, voivat rekisteröityä ostajiksi Esitystorilla. Ammattiteatteri, -ryhmä tai taiteilija, joka haluaa myydä kiertue-esitystään, voi rekisteröityä myyjäksi Esitystorilla. Esityksen työryhmän jäsenillä tulee olla teatteri-, tanssi- tai sirkusalan koulutus ja/tai ko. alan ammattiliiton jäsenyys tai laaja ammatillinen/taiteellinen kokemus.

Miten rekisteröin organisaationi/esitykseni Esitystorille?

Valitse ja klikkaa Esitystorin etusivulta Ostajat ja sitten Ostatko esityksiä? Rekisteröidy myyjäksi, jos haluat rekisteröidä sivustolle organisaation, joka ostaa vierailuesityksiä. Valitse ja klikkaa Esitystorin etusivulta Esitykset ja sitten Haluatko mainostaa esitystäsi? Rekisteröidy, jos haluat ladata sivustolle tiedot esityksestäsi.
Täytä avautuva lomake. Lomakkeen kaikki kohdat ovat pakollisia. Lomake lähetetään painamalla Lähetä lomakkeen alareunassa. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat ylläpitäjältä sähköpostitse tunnukset, joilla pääset täydentämään profiilisivuasi.
Esitystorille voivat rekisteröityä kaikki organisaatiot ja yhteisöt, jotka toiminnassaan ostavat tai myyvät ammattilaisten tekemiä esityksiä. Jos haluat rekisteröityä ostajaksi tai myyjäksi, tutustuthan sivuston käyttäjäehtoihin ennen rekisteröitymistä.

Miten rekisteröin useamman esityksen samalta teatterilta?

Esitystorin rekisteröityminen on esitys-, ei teatterikohtainen. Jokaisesta esityksestä täytetään rekisteröintilomake erikseen ja jokaiselle esitykselle tulee oma käyttäjätunnuksensa.

Mitä tietoja esityksiä ostavasta organisaatiosta tarvitaan?

Esitystori toimii parhaiten, kun siellä on kattavasti tietoa rekisteröityneistä tahoista. Täyttäessäsi organisaation tietoja:

Mitä tietoja myytävästä esityksestä tarvitaan?

Miten voin valita pudotusvalikosta useamman vaihtoehdon?

Useamman vaihtoehdon voit valita, kun pidät ctrl-näppäintä pohjassa (Mac: ⌘-näppäin).

Milloin organisaationi/esitykseni profiilisivu näkyy Esitystorilla?

Tiedot näkyvät Esitystorilla heti, kun ylläpito on luonut tunnuksen ja tallentanut tiedot.

Olen unohtanut salasanani.

Klikkaa etusivulla Haluatko päivittää profiilisivuasi? Kirjaudu -linkkiä. Tällä sivulla on Unohditko salasanasi -linkki, josta voit nollata salasanasi.
Jos sinulla on ongelmia salasanasi vaihdossa, ota yhteys ylläpitoon: tuki@esitystori.fi.

Haluan poistaa organisaationi/esitykseni Esitystorilta.

Jos haluat poistaa organisaatiosi/esityksesi Esitystorilta, ilmoita asiasta sähköpostiviestillä organisaatiosi virallisesta sähköpostiosoitteesta ylläpitoon: tuki@esitystori.fi.

Myyjä! Muistathan poistaa Esitystorilta esitykset, jotka ovat poistuneet teatterinne/ryhmänne ohjelmistosta.

Muissa kuin yllämainituissa ongelmatilanteissa ota yhteys Esitystorin ylläpitoon: tuki@esitystori.fi.